Close

03/11/2016

Želim, želiš – SheIn.com

Prije nekoliko dana sam razmišljala kako bi bilo kul da pokrenem novu seriju postova – jednom mjesečno, top 10 proizvoda koje možete kupiti u internetskim bespućima i koji vam apsolutno nikad neće trebati.

Onako, razbibriga i smijeh jer ne biste vjerovali šta sve kinezi prave i prodaju i koliko nevjerovatno glupih, smiješnih i bespotrebnih stvarčica ima. Čitali bi to? Kupovali? Možda da razmjenimo mišljenja o najglupljim stvarima sa ebaya? 🙂

Osim što redovno “češljam” te kineske sajtove na kojima ima i prepeličijeg mlijeka, jedna od glavnih destinacija, a ujedno i najdraži shop mi je definitivno SheIn

Volim apsolutno sve što nude, cijene su relativno OK samo što je shipping malo bezveze pa je najbolje uganjati onih “48 hour free shipping”, tad se baš isplati. Ja sam nedavno naručila neku suknju, majice i duksiće i baš jedv čekam da mi dođe. SheIn mi je modno “najosvješteniji” ali prednjači u kvalitetu. Naručivala sam sa raznoraznih sajtova, često bila pozitivno, ali i negativno iznenađena. Oni su mi OK, samo treba dobro čitati i voditi računa o veličinama.

Kako mi je danas bilo jako dosadno, a kiša je u meni ubila i najmanju volju za životom da sredim fotografije i napišem recenziju, malo sam njuškala šta to ima zanimljivo na sajtu što bi moglo da se kupi pa kontam, podijeliću i sa vama.

Možemo svi zajedno da čekamo kad dostava bude besplatna ili realno da udružimo snage, naručimo svašta na neku zajedničku adresu pa ćemo se “kusurati” –  i to je dobra ideja?

Šta mi se sviđa ovih dana?

Npr. svilene, čipkane, satenske majičice na običnu, bijelu i pamučnu? Da, odlično izgleda!

shein1

 

Što se tiče običnih, pamučnih i bijelih majica, ipak sajt preskočite za kupovinu i potražite neku staru u ormaru ili random za 10ak maraka, a ne dolara.

* * *

Zašto volim kratke džempere? Zato što možete da ih nosit na farmerke sa visokim strukom, sa košuljom ispod, na haljinu ili na suknju. Mogu da se nose u jesen, zimu, ali i proljeće a na SheIn ih ima da ne znam kako uopšte izabrati samo jedan.

Ili dva.

shein3

 

Iako već i ptice na grani znaju da najviše volim crnu boju, evo iznenađenje – tamno, tamnooo zeleni. I biće moj!

* * *

Prije nekoliko dana sam naručila sličan model suknje u zelenoj boji, a sad mi se ova zlatna čini kao bolji izbor na, npr.ovaj kratki zeleni džemper? Ili ne? Ili ipak da?

shein7

* * *

shein8

Da, da, rekla sam da ne bih nosila pliš ni mrtva, ali tako dobro izgleda na bijelu majicu i npr. Adidas Superstar patike. Možda bi izgledalo i malo bolje kada bi haljina bila crna, ali i ovako mi se čini kao nešt što bi baš moglo dosta da se nosi – barem do prvog snijega.

* * *

A mogla bi i ova na majicu i patike?

shein9

* * *

DNEVNA DOZA LUDILA!

Jedna od onih stvari u koje se zaljubim odmah i sad, ali je preskupa. Neiskoristivo preskupa.

A savršena.

14768384960401079871_thumbnail_405x552-horz

Dajte mi samo jedan dobar razlog da je ne kupim?

Ah, da, preskupa! 🙁

* * *

I za kraj balade da još jednom zaključimo koliki sam ja meni hipster, ali, ali aliiiiii OVA JAKNA JE LJUBAV!

14773577149280450652_thumbnail_405x552-horz

I, šta kupujem(o) ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *