Close

17/05/2017

Spring

Ako me nije ubila embolija, kontam da će alergija.

Ja zaista volim, volim, voliiim proljeće… Onaj sunčani period godine kad nije prevruće, sve nekako cvjeta i budi se i onda shvatiš da upravo to cvjetanje svega može da te ubije. Ne, ne može, nije do to mjere kritično ali da mi smeta zelenilo na sve strane i sve što se ešava u ovim mjesecima – deinitivno da!

Napokon sam se riješila bolnice, radim, pokušavam da uspostavim neki normalan način života, poželim se tih nedjelja kad se ništa ne radi već samo uživa i – PAF, ALERGIJE!

Već 10 godina muku mučim u ovo vrijeme, pijem tablete, kišem, šmrcam i hodam otečenih kapaka ali čini mi se da je iz godine u godinu sve gore i gore.

Kategorično odbijam da priznam i da starim, jer, TO MENI NEĆE DA SE DESI!

Elem, ni cvjetanje ni otečenost me nisu spriječili da iskoristim slobodan i sunčan dan, ne toliko u prirodi koliko po kafanama i sa ljudima koje volim. Možda ovo malo zvuči kao šupljak, ali zaista je tako.


Nespavanje, umor i alergija ne mogu nikako da spriječe šetanje i ofiranje sa novom torbom. I cipelama. I košuljom. I OK možda ja malko i pretjerujem sa ovim “sve ispočetka” stavom jer sam to preozbiljno primjenila kada je u pitanju garderober i kupovina.

O Zerini i njenim Zizza shoes ručno rađenim cipelama sam vam pisala nekad davno u ovom postu ali je krajnje vrijeme bilo da iste, s razlogom, PONOSONO prošetam. Zizza shoes je #madeinBiH i ono o čemu ja trubim već mjesecima unazad – imamo fenomenalne mlade ljude i još bolje proizvode koji su rezultat višegodišnjeg učenja, ulaganja truda, kreativnosti i želje za uspjehom. Osim unikatnih, ručno rađenih cipela nije me zaobišlo ni da zavirim šta to radi Treehana pa sam ovaj put odlučila da spojim dvije izuzetno talentovane i kreativne mlade djevojke.

Što se tiče torbe, apsolutno zauvijek ostajem slaba na Parfois u koje je nemoguće ne zaljubiti se i čija je nova kolekcija oličenje savršenstva.

Trebam ja sve torbe ovog svijeta, nije ni to sporno ali nova kolekcija je vrijedna pažnje i trošenja ušteđevine.

Moje oduševljenje Zerininim cipelama i Tihaninim komadima odjeće je nemjerljivo i jedva čekam da vam pokažem šta je to još što one nude i kako izgleda, jer ni 10 tekstova ne bi bilo dovoljno a naročito ne ovih nekoliko rečenica

košulja – Treehana

cipele – Zizza shoes

nakit, torba – Parfois

Stay tuned…

One Comment on “Spring

Amila
18/05/2017 at 2:08 pm

Torba je vrh, a ti si mi sva divna 🙂

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *