Close

28/12/2016

#madeinBIH: Praznična čarolija uz Mali Svijet Mašte

Maju, tad Novak a sad Matić sam pronašla i upoznala sasvim slučajno. Ja tek doselila u Banjaluku, a ona pravila najdivnije trakice za kosu koje smo apsolutno svi nosili tih godina. Čak se sjećam svoje – imala je srebreni lanac i bila tamno plava sa roza print cvijetićima. Onda još jedna trakica, pa mašnice za patike pa ovo i ono. Iz narudžbe u narudžbu ja sam bila sve više i više oduševljena kako njenom kreativnošću tako i susretljivošću, organizacijom ali i kvalitetom.

Slovo po slovo, riječ je po riječ, zdrugarile smo se. To čak nije bilo teško jer je Maja jedna predivna osoba sa kojom sam se uvijek i oko svega lako dogovarala i nalazila na “pola puta”… I tako već godinama.

Kad je predložila fotkanje, sa sve polu(p)okretnom nogom, ja sam pristala.

Možda ne mogu da skakućem, ali mogu koliko mogu.

img_6952

img_6818

Mali Svijet Mašte je priča za sebe, posebna i ona skroz topla, ljudska jer je Maja prešla veliki i nimalo lagan put od trakica i narukvica do najboljih ručno rađenih torbi koje ćete pronaći u Banjaluci. Ne, nije tu gdje jeste zato što je imala ludu sreću već zato što je istrajala u svom radu kreativnošću, ali i kvalitetom. Bilo je dobrih, boljih ali i jako loših dana, onih kad ti dođe da digneš ruke od svega.

Možda će neko pomisliti da nisam dovoljno objektivna, ali ja nikad ne bih pričala i pisala o bilo čemu u šta i sama ne vjerujem, a u Mali Svijet Mašte vjerujem. Još više i bolje od svega do sada!

img_6823

Iste te, 2012 godine sam upoznala i Andreu, Anchy nails & make – up

Jedina koja je u Banjaluci radila akrilne nokte a meni se imali baš takvi. Sve moje selidbe i život rastrzan između Banjaluke, Sanskog Mosta i Sarajeva nisu me spriječile da ostanem vjerna mušterija. Iskreno da vam kažem, posebno je zadovoljstvo posmatrati ljude oko sebe koji se trude i rastu, ostaju i opstaju. U moru svega, to nije nimalo lako. Andrea me sad šminka, jedina “potrefi” eyeliner a da ne izgledam kao da su dva tuđa oka i prekrije dva od tri para podočnjaka koje nosim u posljednjih nekoliko mjeseci. Nisu se mijenjale, nijedna. Samo su (na)rasle!

img_6820

img_6819

Aleksandra je sad ponosna vlasnica frizerskog salona Alex u strogom centru grada i pravi najljepše lokne.

Vanja je svoju ideju oživjela u malom prostoru od 16 kvadrata a danas butik “Stylish” možete pronaći na dvije lokacije u Banjaluci ili dobiti na kućnu adresu sve što vam se sviđa, a u bilo kom dijelu svijeta.

Svi su rasli. I narasli. I još će.

msm7

Za kosu zadužen frizerski salon “Alex”, šminkala Andrea, obukao “Stylish”, nađiđala Maja a sve lijepo fotkao Dervišević!

(mož)DA, sve se može kad se hoće!

Uživajte u praznicima i prazničnoj čaroliji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *